Dichtdeeltjes

Eigen gedichten

Schrijven, ik hou ervan! Omdat alles opheldert en waar wordt. De simpelheid van woorden voelen en ervaren, daar word ik blij van. Ooit begon ik met typen van gedichten op een oude typemachine, ik knipte er rondjes van en liet ze achter op plekken waar mensen ze konden vinden, als verrassing, een cadeautje voor een vreemde. Ik noemde ze DICHTdeeltjes.

 

Inmiddels zijn mijn gedichten zich steeds verder aan het verspreiden en vinden ze leuke plekken in winkeltjes en bij mensen thuis. Mijn dromen komen uit want ze gaan de wereld in. Ik deel ze graag omdat ik hoop dat ze een glimp van herkenning of een stukje bewustwording kunnen geven en misschien zelfs een glimlach kunnen toveren. 

 

Wil je iemand verrassen of ken je een mooie plek voor een DICHTdeeltje, laat het me weten! Al mijn gedichten zijn handgemaakt en te koop in de vorm van kaarten, in lijstjes of op zelf geschept papier.

 

Verkooppunten: 
Things to Love Amersfoort
Retourboulevard Amersfoort
Holisticdoula pop up store 15 dec tot 28 januari Soest

Seizoen
Getypte gedichten

Wil je een origineel getypt gedicht op een ouderwetse typemachine? Ik type met liefde speciaal voor jou een uniek gedicht. Ook leuk om cadeau te geven. Kijk in mijn winkeltje welke je aanspreekt.

Handgeschreven gedichten in lijstjes

Mijn gedichten zijn ook te koop in vintage lijstjes. Dit zijn allemaal unieke kunstwerkjes waarvan er van elke maar eentje is.

Schepsels

Deze gedichten zijn geschreven op handgeschept papier, gerecycled en handgemaakt geeft een leuke look.

Kaarten

Sommige Dichtdeeltjes zijn gedrukt op kaarten, nieuwsgierig? Neem een kijkje in mijn winkeltje!