Massages

Ontspanningsmassage

Ben jij toe aan een moment van rust en ontspanning? Even een moment voor jezelf? Tijdens een ontspanningsmassage stem ik me af op jou en jouw lichaam. Ik creëer een zachte bedding waarbij je helemaal kunt toegeven aan een diepe ontspanning. Als je klachten hebt of bepaalde plekken die aandacht vragen zal ik daar tijdens deze sessie aandacht aan geven. Na deze massage voel je je geaard en thuis bij jezelf. 

 

 

Duur sessie: 60 minuten | Kosten: €66

IMG-20211102-WA0028_2

Energetische Massage

Tijdens een energetische sessie maak ik niet alleen contact met je fysieke lichaam, maar ook met jouw energetische lichaam. Het is een intuitieve sessie waarbij ik werk met zachte strijkingen, reiki en meridiaan aanrakingen. Hierdoor kan je energie weer vrij gaan stromen. Ook kan het zijn dat er blokkades die bewust of onbewust aanwezig zijn weer kunnen gaan stromen. Deze sessie kan op een diepere laag doorwerken, inzichten geven en vergroot je lichaamsbewustzijn. 

Duur sessie: 75 minuten | Kosten: €77,-

IMG-20211102-WA0026_2

Massage workshop

Vind je het leuk om kennis te maken met het geven van een massage? Tijdens deze workshop leer ik  je een aantal basis technieken zodat je zelf aan de slag kunt met het geven van een ontspannende massage. Deze workshop geef ik aan duo´s. Je kunt dus samen komen met je vriend, vriendin, je liefje, je vader of moeder of iemand anders waarmee je dit zou willen ervaren. 
De workshop duurt 2 uur waarbij je een gedeelte ontvangt en een gedeelte geeft. Zo ervaar je vanuit 2 perspectieven wat een massage kan doen. Naast de technieken geef ik extra aandacht aan: vanuit welke intentie je kan masseren en hoe dit doorwerkt. Verder geef ik tips en deel ik mijn liefde voor dit vak. 
Na afloop van deze workshop kun je een de slag met het oefenen en geven van een heerlijke massage. 

Duur sessie: 2 uur | Kosten: €55,- pp