Massages

Ontspanningsmassage

Ben jij toe aan een moment van rust en ontspanning? Even een moment voor jezelf? Tijdens een ontspanningsmassage stem ik me af op jou en jouw lichaam. Ik creëer een zachte bedding waarbij je even helemaal kunt toegeven aan een diepe ontspanning. Na deze massage voel je je geaard en thuis bij jezelf. 

 

 

Duur sessie: 60 minuten | Kosten: €66

IMG-20211102-WA0028_2

Rug, nek, schoudermassage

Heb je last van je rug, nek of schouders? Tijdens deze sessie wordt dit gebied behandeld en even lekker losgemaakt. 
Een fijne massage als je vaak klachten ervaart in deze gebieden. Na deze sessie voel je je ontspannen en voelen deze gebieden weer losser en vrijer. Al mijn massages hebben invloed op zowel lichamelijk als mentaal niveau.

 

 

 

Duur sessie: 45 minuten | Kosten: €55

IMG-20211102-WA0026_2

Deep relax en release

Heb jij behoefte aan meer diepgang en een betere verbinding met jouw lichaam? Zijn er bepaalde thema’ s die aandacht vragen, of heb je lichamelijke of mentale klachten? 

Tijdens deze sessie gaan we van tevoren even in gesprek om te kijken wat er aandacht vraagt zodat ik me tijdens de sessie helemaal kan afstemmen op jou. 
Deze sessie kan diep ontspannend werken of inzichten geven en vergroot je lichaamsbewustzijn. 

 

Duur sessie: 90 minuten | Kosten: €88

IMG_20220428_144704250_2

Duo massage

Wil je samen met een vriend, vriendin, moeder of lieve buurvrouw genieten van een ontspanningsmassage? Tijdens een duo massage word je tegelijkertijd gemasseerd. Deze massages geef ik samen met Katerina. Katerina is zelfstandige masseuse en heeft jarenlange ervaring in het geven van ayurvedische en energetische massages. Tijdens een duo massage zijn we goed afgestemd op elkaar en vormen we een goed team om anderen te verwelkomen. Het is een unieke ervaring om je samen over te geven aan een diepe ontspanning en hier samen van na te genieten. Ook leuk om cadeau te geven aan iemand. 
 


Duur: 60 minuten | Kosten: €133